5 TIPS ABOUT قیمت پمپ ضد اسید YOU CAN USE TODAY

5 Tips about قیمت پمپ ضد اسید You Can Use Today

5 Tips about قیمت پمپ ضد اسید You Can Use Today

Blog Article

پمپ پلیمری، پمپ ضد اسید بوده و برای سیلات خورنده بسیار کارایی دارند. پمپ پلیمری با الکتروموتور های تک فاز و سه فاز کوپله می شود. بخش ورودی و خروجی این پمپ ها به صورت فلنجی و سر شیلنگی و قابل تغییر و در سایز مختلف استفاده می شود. در پمپ های پلیمری با توجه به خواص و ویژگی های سیال قابل انتقال، انتخاب نوع متریال ساختمان پمپ اهمیت دارد زیرا مواد با توجه به تنوع زیاد سیالات شیمیایی از نظر خواص (اسیدی، بازی، نمکی و غیره) و خواص فیزیکی (درجه حرارت، سایش، غلظت و غیره) دارای عملکرد متفاوتی در برابر خوردگی می باشند.

همانطور که گفته شد از این نوع پمپ ها برای پمپاژ سیالات اسیدی به خصوص در صنایع غذایی و بهداشتی به کاربرده میشود ، نوع و سری های مختلفی از این پمپ ها تولید و وارد بازار میشوند که نوع های بسیار مقاوم آن در صنایعی استفاده میشود که به صورت مستقیم از اسید برای پمپاژ استفاده میشود . 

این نوع از پمپ ها را هم میتوان با الکتروموتورهای سه فاز و هم با الکتروموتورهای تک فاز، کوبله کرد و با توجه به سیال مورد استفاده در فعالیت ویژگی های فنی دیگر دستگاه قابل تغییر توسط فروشنده و نمایندگی ها میباشد.

از این پمپ‌ها برای انتقال مواد شیمیایی مانند اسیدها، حلال‌ها، بازها و سایر مواد شیمیایی استفاده می‌کنند. کاربرد این پمپ‌ها بیشتر در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، شیمیایی، صنایع غذایی، صنایع دارویی،صنایع آب و فاضلاب می‌باشد. در این مقاله به بررسی ویژگی ها و مزایای پمپ های پلیمری می‌پردازیم. برای خرید این پمپ‌ها می‌توانید از طریق سایت نیکاسان اقدام کرده و برای انتخاب دقیق‌تر با کارشناسان ما در تماس باشید.

برای قسمت آب بندی پمپ‌ها نیز از اورینگ و واشرهای ضد خوردگی برای آب‌بندی در فشار بالا استفاده می‌کنند. برای ساخت این قسمت پمپ‌ها، از تفلون استفاده شده و برای جلوگیری از برخورد بخش آب‌بندی با سیالات، معمولا آن‌ها را خارج از پمپ قرار می‌دهند که این امر موجب می‌شود دسترسی به آن برای تعویض آسان‌تر باشد.

این پمپ ها را نباید بدون سیال انتقالی روشن کرد یا به اصطلاح نباید خشک کار کنند، زیرا باعث بالا رفتن دمای پمپ می شود که سیل و اجزای آن از بین می رود (در پمپ های مگنتی یاتاقان ها آسیب می بینند).

اندازه پمپ و توان عملکرد. توان عملکرد و میزان پمپاژ در دقیقه پمپ یکی از نکات مهمی است که باید مد نظر داشته باشید. شما باید میزان نیاز خود را تخمین بزنید و مشخص کنید در طول روز و کار کارگاه و کارخانه خود چه مقدار ماده ورودی و چه مقدار ماده خروجی نیاز دارید و سپس بر اساس میزان نیاز خود پمپ با توان مناسب را تهیه نماید.

پمپ‌های پلیمری یا ضد اسید یا پمپ‌های مقاوم در برابر اسید، دستگاه هایی هستند که برای انتقال سیالات اسیدی به کار می‌روند. این پمپ‌ها به صورت ویژه برای مواد شیمیایی قوی طراحی شده‌اند و برای انتقال مواد شیمیایی در عملیات صنعتی و آزمایشگاهی استفاده می‌شوند.

محمد عمودی گفت: فروردین ۲۲, ۱۴۰۲ در ۹:۵۵ ق.ظ با سلام، یه سوال داشتم از خدمتتون ، این پمپ ها جهت انتقال سیال اسید ۹۰ درصد مناسبه؟ میخوام حداقل ۵ بار فشار را ساپورت کنه !

در این پمپ‌ها از اورینگ و واشرهای ضد خوردگی برای آب بندی در فشارهای بالا استفاده می‌کنند.

حرکات انقباضی متناوب و سپس رها شدن ماهیچه ها در اطراف مسیر لوله ای باعث حرکت محتویات داخل آن می شود.

پروانه‌ها از لحاظ نحوه‌ی هدایت جریان به سه دسته تقسیم می‌شوند:

همان طور که از نام این گروه از پمپ های تزریق مشخص است، انرژی مورد نیاز برای عمل آنها توسط انرژی برق تامین می شود. روال کار این پمپ ها به این صورت است که انرژی الکتریکی به جعبه دنده منتقل شده و در نهایت منجر به حرکت رفت و برگشتی پمپ شیمیایی شفت متصل به دیافراگم میشود.

در موارد دیگر ساختار و ساختمان پمپ اسید مشابه هست. در این پمپ ها به صورت معمول، سیال به صورت نیمه باز و یک تکه به جریان درآورده میشود.

Report this page